Steun ons en help Nederland vooruit

Leon Gulikers

Fractielid

Grave

Nu ik bijna 22 jaar met mijn vrouw en twee dochters in Grave woon, is dit de plek waar ik het langst gewoond heb en waar ik inmiddels mijn hart aan verbonden heb. Of zoals het in het officieuze Graafse volkslied staat: Waar mij het lot zal voeren, de Graaf vergeet ik niet.

Ik werk inmiddels al vele jaren in Grave bij Dedicon als systeemontwikkelaar en ben ook in mijn vrije tijd op meerdere fronten actief betrokken bij de Graafse gemeenschap. Bij de hockeyclub waar ik al vele jaren in verschillende functies behulpzaam ben. Via mijn inzet voor de EHBO-vereniging op diverse evenementen. En via de loopgroep Grave waarbij ik op een sportieve manier kan genieten van al het moois dat Grave te bieden heeft. Door deze activiteiten ben ik inmiddels sterk verbonden met onze mooie stad, de omliggende dorpen en de mensen van onze gemeente.

Naast Gravenaar ben ik ook in hart en nieren een democraat waarbij het gedachtegoed van D66 het best aansluit. Ik was dan ook zeer verheugd dat er na 8 jaar afwezigheid mogelijk weer een vertegenwoordiging van D66 in de gemeenteraad komt. Samen met de enthousiaste leden van de fractie hoop ik de inwoners van de gemeente Grave van onze standpunten te overtuigen. Ik vind het van belang dat we samen, met respect voor iedereen, verder bouwen aan een nog betere plek om te wonen, te werken en te leven.

Daarbij mogen we nieuwe uitdagingen zoals zorg voor elkaar en zorg voor het milieu niet uit de weg gaan. Er worden hogere eisen gesteld aan de inwoners van onze gemeente om deze uitdagingen gezamenlijk op te lossen. Gelukkig blijkt telkens weer dat er aan goede ideeën bij de inwoners geen gebrek is. Wij zullen deze ideeën omarmen om zo de inwoners van Grave, Gassel, Escharen en Velp in de gemeenteraad te vertegenwoordigen en hun stem te laten horen.